FSK starter med første spillekveld torsdag 24.aug kl 18.00 på Fauske vg.skole Vestmyra

Sjakklubben starter første spillekveld med kaffesjakk og så ser vi litt på høstsesongens terminliste som bl. annet inneholder kurs. Kurt-Arne Johnsen har laget et opplegg som passer for de som vil lære sjakk og å bli en bedre sjakkspiller. Kurt-Arne  vil presentere en smakebit på hva kursdeltagere kan vente av gode tips&triks.

I sommer har Henrik Nordølum vært med i 2 turneringer i Sverige . En finfin 8.plass i i Glommers (Glommertræsk) Summer chess (hurtigsjakk 15-0) med 16 deltakere hvor han var forhåndsranket som nummer 14. Undertegnende hadde også gleden av å delta i denne turneringen arrangert av vår svenske sjakkvenn Tobias Petterson.  Henrik deltok også i Lappland Open, en turnering i Haparanda med 60 min + 30sek. pr trekk. Også her fikk han et sterkt resultat med 9. plass av 19 deltakere, og det etter å ha spilt bare 6 av 7 partier. Henrik vant 2 partier og verdt å nevne er 3 rèmiser mot hhv. Vinjar Hammari (2061) fra Alta og Soren Anderson (1924) fra Luleå og ikke minst rèmis mot IM Mikheev Stanislav (2338). Partiet mot IM’en finner du bilde av her hvis du vil spille gjennom det.

Så tilbake til start. dvs Alle sjakkinteresserte er velkommen på første spillekveld torsdag 24. kl 18. Vel møtt til kaffesjakk &noko attåt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *