Klubbmesterskapet i langsjakk (oppdatert)

Rune ble klubbmester.

Det ble en spennende avslutning på klubbmesterskapet i langsjakk. Rune og Ken Runar delte poengene i innbyrdes oppgjør. Begge fikk 5 av 6p. Dermed måtte det kvalitetsberegning for å skille dem. Rune fikk 19p i Buchholz-1, mens Ken Runar fikk 18,5. Det var kun et halvt poeng i denne kvalitesberegningen som skilte de to beste i klubbmesterskapet. Buchholz-1 betyr at man summerer poengene til motstanderne og tar bort poengene til motstanderen med minst poeng. Kurt-Arne ble nummer tre. Gratulerer til alle på pallen. Alle tre på pallen gikk opp i rating. Rune gikk opp 17p, Ken Runar 9p og Kurt-Arne 4p

Sven-Erik hadde en fin turnering og tok fjerde plassen. Han hadde en rating fremgang på 24,20p. Ellers hadde unge Aksel en fin rating fremgang(24p), og Øyvind gikk opp 16p.

Alle resultatene

Vi har nå kommet halvveis i klubbmesterskapet i langsjakk. Det ser ut til å bli et spennende mesterskap i år. Etter 3.runder er det tre spillere på første plass med 2,5p av 3. Det er Rune Borøy, Ken-Runar Hansen og Sven-Erik Åsheim. Rune og Ken-Runar har innbyrdes hengeparti igjen, så resultatlisten kan bli forandret.

14 spillere deltar i år og det er ekstra hyggelig å se tre av våre unge spillere delta i årets klubbmesterskap. Selv om det ikke har blitt så mange poeng til nå, så er det god trening. Lykke til videre Storm, Fillip og Aksel.

4.runde spilles torsdag 11.mai. Lykke til alle sammen.

Resultater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *