Ny sesong og nye sjanser

Vi starter opp igjen torsdag 04.02.21 (med forbehold) etter en liten korona pause. Vi starter med kaffesjakk med en diskusjon hva medlemmene ønsker innholdet på klubbkveldene skal være. Spillested er fortsatt Hauan Grendehus.

Vel møtt!

Oppsummering av 2020 kan du lese under.

2020

Klubbmesterskap

Klubben arrangerte tre klubbmesterskap. Det var i lang-, lyn og hurtigsjakk. Bakri vant langsjakken, Rune vant lynsjakken og Espen vant hurtigsjakken. Morsomt og spennende med tre forskjellige klubbmestre.

Det ble også kåret årets spiller ved å summere poeng fra de ulike klubbmesterskapene. Det var ulik vekting av poeng i de ulike grenene. Lang (9-6-3), hurtig (6-4-2) og lyn (3-2-1). Espen ble årets spiller etter  to andre plasser og en seier. De tre beste i sammendraget (poeng i parentes. 1) Espen (14), Bakri(9) og Rune(7).

Pallen i de ulike klubbmesterskapene.

Langsjakk

  1. Bakri (5/6)
  2. Espen (4,5/6)
  3. Steinar (4,5/6)

Fullstendig resultatliste her

Lyn

  1. Rune (11/12)
  2. Espen (9/12)
  3. Kurt-Arne (9/12)

Fullstendig resultatliste her

hurtig

  1. Espen (6/6)
  2. Sven-Erik (4/6)
  3. Rune (3,5/6)

Fullstendig resultatliste her 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *