Oppstart vårsesongen 2024 torsdag 4.jan kl 18.00

Sjakklubben starter vårsesongen med medlemsmøte og kaffesjakk fra kl 18.00 torsdag 4.januar. Vi diskuterer om vi eventuelt skal bytte spillekveld til onsdager? Og styret tar imot innspill til terminliste for vårsesongen. Vi lufter også litt informasjon om de 3 sjakkturneringene som klubben arrangerer i februar iår. Den individuelle 10 runders  Tower Lyn fredag 9.feb. som fortsetter lørdag 10. feb med 8 runder hurtigsjakk for 3-personers lag og avsluttes med 9 runder Lynsjakk for 3 personers lag søndag 11. feb på Scandic Fauske hotell. Invitasjoner til klubber i Nordland er allerede sendt ut og vi håper på mange påmeldinger.  Vel møtt torsdag 4.jan kl 18.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *