KM LAG og Tower LYN

KM-LAG

Mosjøen ble årets kretsmester for lag. De vant på kvalitet foran Bodø. På tredjeplass fulgte Narvik. Siden Narvik ikke deltok i kretsmesterskapet, så ble Mo nummer tre i KM. Fauske 1 endte på 6.plass med samme lagpoeng som Narvik, Mo, Hamarøy og Fauske 2. Hamarøy overrasket positivt, mens Fauske 1 kanskje skuffet litt.

Henrik, som spilte på Fauske 1, slo Bodøs Per Fredik Holand. En fin skalp å ta.

Resultat

Towerlyn

Totalt 38 spillere deltok i årets utgave av Towerlyn. Vinneren ble Mikael Rølvåg med 9/10p. Andreplassen tok Tobias Gotaas Hansen fra Mosjøen med 8/10. På tredje kom Christoffer Samuelsson fra Mo med 7,5/10.

Best av Fauskespillerne ble Rune Borøy med en hederlig 7.plass. Han fikk 6,5/10. Kurt-Arne Johnsen kom på 10.plass. Kurt-Arne klarte remis mot vinneren.

Resultat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *