Klubbmesterskapet skal avgjøres! (oppdatert)

I dag spilles siste runde (5.runde) av klubbmesterskapet i langsjakk. Det blir spennende da det er tre spillere som kan vinne. Henrik og Ken-Runar har begge 3,5 poeng hvor Henrik leder på kvalitet. Henrik blir nok klubbmester med seier i siste parti. Kurt-Arne har også sjansen til å bli klubbmester med seier i siste parti, men da må sannsynligvis Henrik tape. Ken-Runar er nok avhengig av å ta et halvt poeng mer enn Henrik for å bli mester. Tie-break kan altså bli avgjørende for å kåre årets klubbmester. En av forhåndsfavorittene , Rune Borøy, spiller for å komme på bronse. Det samme gjør Sven-Erik.

Dagens kamper:

( Forhåndstips: Vinneren er uthevet)

Henrik vs Sven- Erik   1-0

Kurt-Arne vs Ken-Runar  0-1

Steinar vs Rune   1-0

Bjørnar – Aksel   1-0

Åge vs Øyvind hengeparti

John- Harry vs Jan  1-0 (Jan møtte ikke)

Torfinn vs Patrik hengeparti

Resultatliste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *