INFO FRA STYRET

Hei sjakkvenner.

Koronatidene er i endring og samfunnet åpnes mere og mere opp. I følge sjakklubbens vedtatte terminliste er det egentlig 4 klubbkvelder igjen av vårsesongen.

I går avviklet styret et styremøte via «teams» i Outlook. Temaet var: «hva gjør vi nå fremover»? 2 av de siste 4 kveldene er faktisk klubbmesterskap i hhv Lynsjakk og Fisher 960.

 

Det vil kreves en god del hygiene tiltak hvis man skal spille fysisk over bordet. Og noen medlemmer vil kanskje ikke ta sjansen på å møte opp enda, og derved gå glipp av muligheten til å delta i nevnte klubbmesterskap.

Noen medlemmer spiller også sjakk på Lichess over internettet, det er turneringer flere ganger i uken, alle dager kl 19.00 fra tirsdag til fredag i regi av Bodø, Fauske, Sortland og Tromsø sjakklubber. Se vår, og andre klubbers hjemmeside  for nærmere info om internettsjakken. Les mer om aktiviteten på Lichess (internett) på fauskesjakk.no/nettsjakk

Vi kom frem til at vi derfor ikke gjenopptar aktiviteten på Fauske vg skole denne våren. Styret vil avvikle nytt styremøte torsdag 13.aug med det formål at vi starter opp høstsesongen TORSDAG 20. Aug kl 18.00 på Fauske vg. skole., gitt at det er mulig utfra smittesituasjonen rundt Covid 19. Det vil  til oppstart 20. da foreligge forslag til terminliste for høstsesongen med bl.annet ferdigstillelse av vårsesongens klubbmesterskap i langsjakk hvor det ennå gjenstår 2 runder.

Hvis noen medlemmer trenger hjelp til å lage seg en gratis internettkonto på Lichess, hvor det også er gratis å spille kan dere kontakte Kurt-Arne på tlf 954 58 722 så vil han veilede ift hvordan man registerer seg. Hver dag er det opp mot 100 000 personer som spiller på dette nettstedet. Det kan være lurt å bruke «Crome» nettleser når man lager denne kontoen. Men det fungerer sikkert med flere andre også. (men jeg, rune, plagdes med nettleser Internett explorer).

Da håper HELE styret og sjakkdommern vår at vi «ses» på nettet OG TREFFES til høsten igjen. Det går vel antagelig også å avtale og møtes og spille privat også i noen grad så lenge man følger gjeldene smittevernsråd.

Ha en fin sommer så lenge, (hvis den kommer vel å merke)

Mvh

Rune Borøy

Leder Fauske sjakklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.